Levertijd en verzendkosten.

 

8,08€ binnen België > geleverd binnen de 24h

8,18€ naar Nederland > geleverd binnen de 24h 

 

Voor België en Nederland gelden dezelfde verzendingskosten.

  • Onze pakketten worden verpakt met een maximum gewicht van 30 kg. Bestellingen boven dit maximum worden (afhankelijk van het gewicht) in twee of meer pakketten verstuurd. Voor deze extra verzendinspanning kan afhankelijk van het gewicht en de waarde van je zending een extra toeslag van € 1,99 voor tweede en volgende pakketten in rekening gebracht worden.
  • Het totaalbedrag aan verzendkosten wordt getoond in je winkelwagen zodra je ingelogd bent of wanneer je je afleveradres opgeeft bij het valideren van de bestelling.
  • Onze standaard pakketten worden verzonden met DHL. Bij het bepalen van de bezorgdienst houden we rekening met verschillende factoren, zoals drukte, transportkosten en gewicht.

Levertijd binnen Nederland en België

Om je bestelling zo snel mogelijk te kunnen bezorgen, werken we samen met twee bezorgpartner dhl.

Zodra je pakket wordt verwerkt in ons magazijn, kun je via ‘je account ’ bekijken welke bezorgdienst je pakket komt bezorgen. Als het pakket vervolgens is ingepakt en klaar staat voor de bezorgdienst om opgehaald te worden, ontvang je van ons een verzendbevestiging per e-mail waarmee je het pakket kunt volgen.

  • Binnen Nederland en België wordt meer dan 90% van onze bestellingen geleverd in het hieronder aangegeven aantal dagen.
  • De levertijd kan afwijken door de beschikbaarheid van een product in ons magazijn, productsoort, feestdagen of gekozen betaalmethode.
  • In “je account” kan de status van je bestelling vanaf het moment van bestellen tot de aflevering worden gevolgd.
Bestelling op Verwachte levertijd Maandag1 – 2 werkdagen Dinsdag1 – 2 werkdagen Woensdag1 – 2 werkdagen Donderdag1 – 2 werkdagen Vrijdag Maandag in huis Zaterdag 2 dagen Zondag 2 dagen

 

Uitzonderingen

Beschikbaarheid van een product

In sommige gevallen zal het product van je keuze niet lokaal leverbaar zijn. Houd er rekening mee dat de levering van je bestelling hierdoor ongeveer 3-5 werkdagen in beslag neemt. Meer informatie over de internationale levering vind je dan in onze verzendbevestiging en via de Track & Trace informatie van de bezorgdienst.

Productsoort

Niet alle producten worden vanuit ons eigen magazijn verzonden. Sommige worden rechtstreeks via onze leverancier geleverd, hou er dus rekening mee dat dit soms vertraging met zich meebrengt.

Heeft een bepaald product een afwijkende levertijd omdat het niet vanuit ons magazijn wordt verzonden? Dan vermelden wij dit in de volledige productbeschrijving. Wij vragen je daarom deze aanvullende informatie goed door te nemen.

Vrachtgoederen

Enkele zware en/of grote producten kunnen vanwege de omvang of het gewicht niet met de reguliere pakketpost worden verstuurd. Deze pakketten worden verzonden via vrachttransport en de levertijd is ongeveer 3-5 werkdagen. Is dit bij een product van toepassing? Dan vermelden wij dit op de productpagina.

Feestdagen

Wij vragen je begrip voor vertragingen in verband met feestdagen. Wij streven naar maximaal één werkdag extra levertijd.