BESTELLEN

Transparant bestelproces

Haylana probeert het bestelproces zo transparant mogelijk te houden voor onze klanten. Bij ons vindt u dus geen onaangename verassingen aan het einde van uw bestelling waardoor de prijs hoger is dan weergegeven.

Alle prijzen die wij op de website publiceren zijn zoals ze zijn. Om een goede service te garanderen vragen wij verzendkosten wij verzenden via DHL, wij weten dat deze niet de goedkoopste is maar hierdoor kunnen wij jou pakketje binnen de 24h leveren, ook zijn wij overtuigd dat DHL zorg draagt voor jullie pakketjes. 

Bestelproces van Haylana:

Wij streven ernaar het bestellen van een artikel in onze webwinkel zo eenvoudig mogelijk te houden. In slechts enkele korte stappen heeft u het hele bestelproces afgerond. Hieronder treft u een korte uitleg van iedere stap.

Bestellen:

Klik bij het artikel van uw keuze op de knop “bestellen”. U komt nu terecht in de winkelwagen.

U heeft nu de volgende keuzes:
• U rekent direct het geselecteerde product af door op “doorgaan naar kassa” te klikken
• U wilt graag verder winkelen. Kies dan de optie “verder winkelen”. Kies vervolgens de categorie waar u verder wilt winkelen.
• U wilt alvorens af te rekenen een promotiecode gebruiken. Vul deze in, in het daarvoor bestemde vakje. Klik daarna op de knop “coupon gebruiken” en u zult zien dan de korting gelijk verwerkt wordt. Hierna kunt u gewoon afrekenen.

Betaaloverzicht:

Om het voor uw makkelijk en overzichtelijk te houden ziet u bij Haylana alle details op 1 pagina. Om uw bestelling goed te kunnen verwerken hebben wij enkele gegevens nodig. Hoewel het bestelproces zo eenvoudig mogelijk is gehouden lichten wij hieronder de 3 stappen in het kort toe.

De betaling gaat via Mollie, zij zijn een erkend en betrouwbaar.